OM OSS

Bengt Lennerbert på Classic Centre 4C. Cars & Caravans AB är utsedd av Roka-Werk i Tyskland att ansvara för den Svenska marknaden i egenskap av deras representant. Bengt har mycket lång erfarenhet från fordonsindustrin (30 år) och har sålt husvagnar samt haft import av den amerikanska husvagnen Airstream. Bengt och Roka-Werk har haft kontakt med varandra sedan 2009.

Det kostar inget att anlita mig. Se mig som en resurs för att bolla dina frågor med oavsett om du är ny i branschen eller en erfaren krögare som har full koll på allt. Tillsammans reder vi ut vilka behov du har och vilket fordon samt utrustning som du behöver för att bli framgångsrik med ditt koncept.

Blir du nöjd, blir du framgångsrik och med största sannolikhet talar du då väl om oss och kanske köper du ytterligare ett fordon av oss i framtiden? Därför är detta viktigt för oss! Vi ser det långsiktligt!


bengt lennerbert

Här står Bengt och funderar på om Selfies kanske stavas Shellfish. Det låter ju nästan samma. Kanske ska vi reda ut det tillsammans? Vill du veta mer om mig så klicka här nedan så kommer du till min privata hemsida och kan få en fullständig bild av mig samt en länk till LinkedIn.

Vill du ses irl?

Självklart kan jag komma till ett möte, speciellt om det är i trakten, är det längre bort kan vi säkert lösa det också. Bara hör av dig genom att fylla i kontaktformuläret HÄR så kan vi säkert ses IRL.