SHOWROOM

OM ROKA-WERK:

Några av våra kunder är Jamie Oliver, Coca Cola, Heinz och IKEA!

Roka-Werk, är lokaliserat i Tyskland, norr om Frankfurt, och är en betydande leverantör av passande fordon för den växande marknaden för Streetfood i Sverige.

Roka-Werks produkter passar alla. Allt från den nyetablerade med en tydlig strategi och vill satsa rätt från början, till den som redan är i branschen, till Guide Michelin restaurangen som behöver ha något riktigt spännande, elegant och representativt för sina uppdrag ute på olika events.

Kolla in filmen om Roka-Werk HÄR NEDAN:

VARFÖR ROKA-WERK:

GÅRDSUTSTÄLLNING

FABRIKEN

SHOWROOM 3000 kvm!

Roka-Werk är ett familjeföretag som grundades 1966 då man tillverkade storköksinredningar i rostfritt stål. I över 25 år har man tillverkat matvagnar och foodtrucks m.m. av absolut högsta kvalitet. De nöjer sig inte med att erbjuda de bästa karosserna utan har utvecklat en egen anpassad köksutrustning. Allt tillverkas in-house förutom de elektriska komponenterna och liknande men allt i rostfritt konstrueras och tillverkas på plats. Det finns även en egen CAD-avdelning där allt ritas i 3-D och i verkstaden bockar, stansar och svetsar man ihop det rostfria för att skapa den utrustning du beställt just till din enhet.


Roka-Werks personal som är ca 135 till antalet, arbetar på totalt tre olika platser. Huvudkontor och produktion ligger i Mengerskirchen, i närliggande Merenberg (10 minuter väg emellan) finns försäljnings- och servicecentret och produktionen av fordonen (påbyggnader / kaross) är förlagd till Tatabánya i Ungern. Ibland kan man finna svenska tillverkare som också bygger liknande fordon men till lite lägre pris, de har inte samma erfarenhet och definitivt inte så mycket kunskap i form av en stor fabrik med alla dessa resurser. Så vill du ha det bästa är det en produkt från Roka-Werk du ska välja!


Kontakta oss redan idag och få ett kostnadsförslag