här hittar du ett urval av våra containers

  • container / maritime - med eller utan vindskydd
  • container Start up för dig som redan har köksutrustningen
  • steelbox - en steelrunner utan hjul
  • container rundad
  • truck stop - två sammanfogade containers
  • complex - den största lösningen

container maritime

ROKA sjöfartscontainern säkerställer en maritim känsla med sitt rektangulära industriella utseende. Modellen är en container byggd speciellt för cateringändamål, som tack vare detaljnoggrannheten lätt kan misstas för sjöfartscontainer men är alltså inte det.


Den stora luckan på framsidan fungerar också som ett reklamtecken som kan ses på avstånd. ROKA Maritime container finns i standard längder på tre meter och sex meter.

DIMENSIONER: (denna):

Längd: 6,0 m

Bredd: 2, 45 m

Höjd: 3,0 m


PRIS:

Denna är en del dyrare än modell "Start UP" då den innehåller ett komplett kök.


container 4season / plus

CONTAINERN MED VÄDERSKYDD

Den rymliga container erbjuder sina kunder ett vind och väderskydd, framför serveringsluckan. Gästrummet kan snabbt anpassas sig till varje säsong. På sommaren ger den ett luftigt rum med skugga. På vintern blir det rejält ombonat tack vare väggarna som kan monteras utan verktyg.Helt enkelt ett ett mysigt gästrum. Infravärme monterade i taket säkerställer nödvändig värme.

Med 4Season blir detta som en dröm för dig som ägare. De många förvaringsskåpen och lådor finns på många placeringar runt om i containern.Detta resulterar sammantaget till en ren och lättskött restaurang för dig.


DIMENSIONER:

Längd: 5,0 m

Bredd: 5,0 m

Höjd: 3,0 m


4SEASON PLUS:

GÄSTRUM INGÅR

Containern erbjuder ett permanent installerat gästrum på sidan och framsidan. Skjutbara stora glasluckor. På så sätt säkerställs den behövliga luftcirkulationen på sommaren. Vid kallt väder skyddar gästrummet mot hårda väder. Infravärme i taket ger en behaglig värme.

Låsbara förvaringsskåp på baksidan av containern säkerställer in och utleverans samt bortforsling av skräp även efter öppettider.


container start up

Denna container ger en solid grund för varje matkoncept. Du kan själv utrusta den som du vill. StartUp är en högkvalitativ och visuellt tilltalande

container. Det ger flexibilitet i utrustningen och därigenom ett kanonpris.


GRUNDKONSTRUKTION:

Sandwichkonstruktion med vit insida och en försäljningslucka, aluminiumdisk, entrédörr, separat förvaring/gasolskåp. Grafitgrå som standard.


TEKNISKA SPECIFIKATIONER:

• Träinredning i Arlington Oak med höjdjusterbar bänkskiva (140 x 60 cm)

• Rostfritt utrymme 190 cm för matlagnings- och grillutrustning, avtagbar

bänkskiva

• 160 cm härdat glasskydd

• Belysning: lysrör

• Hylla fram och bak i aluminium med 5 x LED-lampor, 1 x halogenlampa i stål

• Tröskelplåt i rostfritt stål

• Förvaring eller gasolskåp med dörr

• Handfat 24 x 37 x 15 cm

• Diskho 34 x 37 x 15 cm

• Vattensystem 2 x 19 l dunkar, varmvattenpanna 3 l, blandare, handduk och tvåldispenser i plast

OBS: Bilderna visar hur man antingen själv kan utrusta denna container eller beställa det från Roka-Werk men standard är utan någon utrustning.


DIMENSIONER:

Längd: 4,885 m

Bredd: 2,435 m

Bredd öppen: 3,6 m

Höjd: 2,795 m

Anslutning: 400 V / 32 A


PRIS I BASUTFÖRANDE:

28 900 EUR = ca 320 000 SEK, exkl. moms och transport från Tyskland, (vi

reserverar oss för pris och kursförändringar)

Finansieringsexempel: 4 400 Kr/mån vid 5 år, 15% kontant, 10% restvärde, ränta 3,7%.


Containers finns även fullutrustade och i flera olika utföranden och

storlekar, upp till 10 x 10 m


Containern på bilden är extrautrustad. Be om en produktinformation och offert.

Vi kan erbjuda personliga anpassningar, tillval och många utrustningsnivåer

och massor av andra modeller.

steelbox

STREETFOOD ROCK'N'ROLLER

Den fräcka Steelboxen är utmärkt anpassad för populära matlagningsklassiker, men den får också höga betyg från krävande kockar och deras streetfoodkoncept. Designen påminner om amerikanska fordons och flygplansdesign från 50-talet och är ofta associerad med amerikanska diner restauranger och dåtidens livsstilen.

Det nitade rostfritt stålhöljet vilar på en fast basstruktur och den är utrustad med toppmodern köksutrustning. En imponerande längd på 4,5 meter erbjuder typ 45 STEELBOX plats för högpresterande köksutrustning, riklig kylkapacitet och tillräcklig förvaring.


DIMENSIONER:

Längd: 4,5 m

Bredd: 2,45 m

Höjd: 3,0 m

container rundad

VÄLFORMAD

Den rundade container är en äkta jack-of-all-trades; Den finns i längderna 3,5 m och 4,5 m. Du kan välja lämpliga köksutrustning beroende på plats, sortiment och kundfrekvens. Containerns runda hörn är behagliga för ögat och tydligt skiljer de avrunda från andra enheter.

Containern erbjuder många detaljlösningar som underlättar den dagliga arbetsrutinen. Inom ramen för vårt omfattande utbud av tillbehör kan den monteras individuellt, till exempel med takkonstruktion, vindskyddshörn eller väderskyddsväggar.


DIMENSIONER:

Längd: 4,5 m

Bredd: 2,45 m

Höjd: 3,0 m

truck stop

LJUS OCH INVITERAR - OCH INTE GÄLLIGT FÖR TRUCKERS

Truck Stop är en permanent monterad container som består av två sammanfogade enheter. Den utanpåliggande takinramningen ör att man upplever det som en gemensam enhet. Gästrummet är placerat på framsidan. Den är ljus och välkomnande tack vare de stora fönsterna. I det bakre utrymmet är köket och serveringsytan placerad. Förutom den långa försäljningsdisken och köksutrustningen som är placerad mot bakväggen apparatens linje på bakväggen finns också en separat prep-yta samt och förvaringsutrymme.

Naturligtvis är truckstoppets konstruktion variabel och kan anpassas till din målgrupp.

Behöver du ännu större yta? Titta på modell Complex nedan.

En stor fördel med denna lösning är att den är permanent och känns därför stabil men år att flytta vid behov. Kanske får du bara tillfälligt bygglov eller så ändras förutsättningarna i framtiden.


DIMENSIONER:

Längd: 7,5 m

Bredd: 6,0 m

Höjd: 3,0 m

complex

Complexet är en helt tillsluten enhet, bestående av flera conainers som monteras ihop. Utöver den ljusa gästavdelningen med kök och serveringsområde finns kyl- och prep-ytor, samt toalett som är åtkomlig från utsidan.

Complex kan anpassas modulärt efter behov och dina ytbehov och kan förstoras eller minskas på lämpligt sätt. En populär användning av denna enhet är som ett annex till en större befintlig restaurang eller som komplement till en affärslokal. Kan med fördel även användas som vägrestaurang, vid tillfälliga ombyggnationer, på fabriksområden/arbetsplatser som behöver större kapacitet som kanske varar något år, på mässor, där du endast får ett bygglov på ett antal år etc.

Se vår video här nedan: